La temàtica de la carrossa d’aquest any ha estat: “Els infants perduts de Ciutat Meridiana busquem un món millor on hi càpiga tothom”.

Durant el matí del dia 5, els infants, les seves famílies, els monitors i les monitores es van trobar per preparar-se les disfresses i fer-se els barrets per desfilar amb la carrossa a la tarda, alhora que es va iniciar la decoració del camió.

A la tarda, es van reunir per acabar de decorar la carrossa i un cop finalitzat, van pujar infants, monitors i monitores i alguna mare amb els més petits i van desfilar pel barri, repartint carmels i fent molta gresca. A la Cavalcada de Ciutat Meridiana també van participar dues carrosses més, una de l’AMPA de l’Escola Mestre Morera i una altra d’una entitat del barri: Las indomables.

Així van iniciar el recorregut des de l’escola entre caramels, ballaruques i moviments de camió, i finalment van arribar fins la Estació de la Renfe, on totes van esperar l’arribada dels Reis Mags d’Orient i la Clau de la Ciutat.

Després van pujar al camió infants, famílies i monitors i van tornar fins l’escola per recollir-ho tot i marxar cap a casa ben ràpid, ja que és una nit en que s’ha de marxar d’hora a dormir per despertar-se al matí i descobrir el que els Reis Mags d’Orient els hi han portat.

Gràcies a totes les persones que van participar i sobretot al Sr. Joan que ens va deixar el seu camió per poder fer una carrossa tant gran i bonica.

Va ser un dia màgic i ple de moltes emocions!!!