Amics, amigues, companys, companyes…famíliaaaa!!
Un any més us volem agrair l’haver fet possible un somni pels infants, per les seves famílies i per totes aquelles persones que hem participat en la campanya “Cap Infant Sense Joguina” d’enguany. Gràcies al vostre granet de sorra, hem pogut fer realitat  el caga-tió, la cavalcada de reis del barri de Ciutat Meridiana i la recollida i entrega de joguines.
Com cada any, ha augmentat el nombre de persones que ens heu vingut a ajudar i a sumar il·lusió al projecte, i també ha estat major el nombre de famílies i infants que han rebut la visita màgica dels reis d’orient, en forma de regal, a la Zona Nord. I el més enriquidor, ho hem fet plegats, ho hem construït amb cada una de les persones que hi ha participat, totes elles, parts importantíssimes, infants, famílies, voluntaris/es…tothom treballant de manera cooperativa, autogestionada, i des de l’afecte, el respecte, i per descomptat, des de l’alegria i el goig de passar-nos-ho bé tots plegats, que és la força que ens empeny a seguir.
I és que cada dia creiem més en l’esperit Ubuntu, en el reconeixement de l’altre com a part d’un mateix, del treball comunitari, integrador, com a mijtà per reduir les desigualtats. No es tracta tan sols de donar una joguina, roba o menjar, sinó que és més una qüestió de sensibilitzar-nos, d’estar al costat els uns dels altres, i de fer-nos responsables de les situacions, de les nostres, i dels que tenim al voltant.
Aquesta és una de les nostres mostres d’agraïment cap a tots aquells que ho heu/hem fet possible. Infinites Gràcies!!
A la tribu “Ubuntu” ens saludem amb una paraula africana: SAWABONA, que vol dir que jo et respecto, et valoro, ets important per a mi. I en resposta a això,  la resta li respon: SHIKOBA, que vol dir, aleshores és que jo existeixo per tu.
Us transmetem aquesta salutació, perquè cada una de les persones que heu format part sou important per a nosaltres.
Aquest any també volem recordar i compartir amb vosaltres una persona que ens ha acompanyat a molts de nosaltres al llarg del camí i que ens seguirà acompanyant allà on sigui.
Amb tu i tu i tu i tu i…sempre Ubuntu  !!!