CAU

ubuntu-cau-colores-petitaQuè fem

El Cau de la Ubuntu es situa a la zona nord del barri de Ciutat Meridiana, concretament  a l’escola Mestre Morera i l’activitat de lleure es desenvolupa els dissabtes a la tarda de 16h a 18:30h.

És un espai destinat  a infants, adolescents i joves que  funcionen per grups d’edats però també de forma comunitària i en conjunt.

Els monitors i monitores són voluntàries i acompanyen els diferents grups amb la intenció de crear l’espai de forma conjunta i que aquest sigui de seguretat i confiança.

Els Ubuntus són els principals protagonistes i com a tal, cerquem  l’autonomia de les persones i que aquestes siguin agents actius del seu propi procés personal i grupal.

cau

Creiem en l’educació des del lleure, apostem pel treball comunitari, la diversitat i la cultura.

Fent i sent conscients de la realitat de barri, creiem en la transformació social com a procés i volem oferir als nens i nenes un espai de joc i aprenentatge on es reforci la seva autoestima, les seves habilitats, coneixements i valors.

Quan ho fem?

Dissabtes de 16:30h a 18:30h

On ho fem?

a l’Escola Mestre Morera, al C/Perafita, 48 * 08033 * Barcelona

A qui va dirigit?

A totes els nens i nenes, i les seves famílies, del barri de Ciutat Meridiana, Torrebaró i Vallbona que vulguin venir a gaudir d’un espai de lleure educatiu pensat per ells, on la felicitat dels infants és el que més ens importa! Fem tallers, jocs, sortides, balls…tot el que se’ns acudeix per passar una bona estona, a la vegada que aprenem a conviure i acceptar-nos tal i com cadascú som.

Vine a conèixe’ns!

Contacte:

ladragaubuntu@gmail.com

Telèfon:

Escola Mestre Morera: 93 350 66 00